0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Perceptimet mbi misionet ndërkombëtare të sigurisë në Kosovë - EULEX dhe KFOR

I/e dashur pjesëmarrës/e

Faleminderit shumë për interesin tuaj për të plotësuar këtë pyetësor! 

Ky pyetësor është pjesë e një punimi Masteri në Universitetin e Salzburgut që ka për qëllim të studiojë perceptimet e kosovarëve për misionet ndërkombëtare të sigurisë në Kosovë, përkatësisht EULEX-it dhe KFOR-it. 

Pjesëmarrja juaj nënkupton përgjigjen në disa pyetje rreth këtyre misioneve bazuar në informacionin e dhënë.

Ju sigurojmë që çdo informacion që ju do të jepni do të mbahet konfidencial dhe në linjë me udhëzimet e përgjithshme etike!

Koha mesatare për plotësimin e këtij pyetësori është vetëm 3- 5 minuta.

 

 

This survey is anonymous.

The record of your survey responses does not contain any identifying information about you, unless a specific survey question explicitly asked for it.

If you used an identifying token to access this survey, please rest assured that this token will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification tokens with survey responses.